Szabóné Récsi Erika

    intézményvezető

    Hivatásom alapja a gyermekszeretet, amely munkám során mindig vezérelt, vezérel ma is.
    Kisebb megszakításokkal 1987 óta dolgozom intézményünkben , mint óvodapedagógus,  majd gyógypedagógus-logopédus , melynek 2021 óta vagyok vezetője.

    Kissné Szentpéteri Ildikó

    intézményvezető helyettes

    Tagja vagyok az intézmény Művészeti munkaközösségének, önértékelési csoportunknak.2014 nyarán  mesterpedagógus lettem.2015 márciusa óta  szakértői feladatokat látok el a pedagógus minősítések  és a tanfelügyeleti ellenőrzések során.

    Gavaldikné Dobozi Irén

    intézményvezető helyettes

    Hivatásom szeretetét a Nagykörösi Arany János Gimnáziumban alapoztam meg. Később a budapesti ELTE hallgatójaként főiskolai diplomát szereztem. 2016-ban minősítettek, így a Ped.II.fokozatba kerültem. Folyamatos továbbképzéseken igyekszem a mai napig frissíteni tudásomat. Életem legjobb döntése volt, hogy óvónéni lettem, a gyermekek mosolya, kíváncsisága, soha nem szűnő szeretete által, minden nehézségen felül tudok kerekedni. Velük újból és újból gyermeki lélekkel tudok örülni a mindennapok apró történéseinek.

     

    Balla Ferencné

    óvodapedagógus

    Barad Katalin

    óvodapedagógus

    Tizenhét évig gyermekotthonban dolgoztam gondozónőként majd óvónőként. Elvégeztem a Pedagógiai asszisztensi OKJ képzést. Szarvason a Tessedik Sámuel Főiskola óvodapedagógus szakán szereztem diplomát. 2013-tól dolgozom a Tápiószelei óvodában. 2014-től vezetem az MLSZ által szervezett Bozsik foci tehetségfejlesztő foglalkozásokat. Részt veszek az óvodában működő Művészeti munkaközösség munkájában és a Környezetvédelemre, fenntarthatóságra nevelés munkaközösségét vezetem, aminek tagja az óvoda és bölcsőde minden dolgozója.

    Bartucz Tünde

    óvodapedagógus

    Tanulmányaimat a Nagykőrösi Arany János Gimnázium és Óvónői Szakközépiskola óvónői szakán végeztem. Érettségi után a helyi óvodában helyezkedtem el és azóta is itt dolgozom. Diplomámat a Budapesti Tanítóképző Főiskola  óvodapedagógus szakán szereztem meg.

    A művészeti munkacsoport tagja vagyok és ebben a tanévben kezdtük el kolléganőmmel a zeneovi tehetséggondozó szakkört.

    Bertáné Csáki Ágnes

    pedagógiai asszisztens

    2013 augusztusában végeztem a Pedagógiai asszisztensi OKJ képzést. 2013 szeptember 1-én kezdtem dolgozni az óvodában pedagógiai asszisztens státuszban.

    Boda Szabina

    óvodapedagógus

    Tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Nagykőrösi Tagintézményében végeztem.

    Óvodapedagógusként 2018 óta dolgozom, a Tápiószelei Csicserke Óvodában 2021. augusztusában helyezkedtem el. 

    A Zene-ovi tehetséggondozó szakkör egyik vezetője vagyok, illetve Művészeti munkaközösség tagja, szívesen veszek részt közösségi tevékenységekben.

    Bölcskei-Molnár Andrea

    óvodapedagógus

    2008-ban Szarvason a Tessedik Sámuel Főiskolán szereztem meg a diplomám.

    2022.januártól vagyok óvónéni a Katica csoportba.

    Boros Tiborné

    pedagógiai asszisztens

    2000. szeptember 1-e óta dolgozom az óvodában. 

    2001-ben Dajka szakképesítést, 2021-ben Pedagógiai-és családsegítő munkatárs, majd Gyógypedagógiai segítő munkatárs szakképesítést szereztem.

    Dadusként segítem a kisgyermekek szocializációját, érzelmi nevelését, egészséges életmódra való nevelését.

    Czilyóné Takács Boglárka

    óvodapedagógus

    34 éve dolgozom az intézményben. Alapdiplomámat 2007-ben tánc és drámapedagógus szakképesítéssel egészítettem ki. Óvodánk Szakmai munkaközösségének vezetője vagyok.

    Dakovic Melitta

    dajka

    Demeter Barbara

    dajka

    Farkas Adrienn

    dajka

    Farkas Adriennek hívnak, Tápiószelei lakos vagyok, és 2 kisgyermek anyukája. Munkámat 2022 November elejétől kezdtem a Csigabiga csoportban, mint Dajka. 

    Csiszovszki Csilla

    óvodapedagógus

    Péterné Horváth Erika

    dajka

    Koréné Hajnal Erika

    dajka

    Galbácsné Povázsony Kitti

    dajka

    Povázsony Kitti vagyok. Tápiószentmártoni lakos 2022.November elejétől dolgozom mint Dajka a Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsődében.-    Méhecske csoport

    Gyimesi Richárdné Bea

    óvodapedagógus

    Gyimesi Richárdné, Beátának hívnak. 1996 óta vagyok a Tápiószelei óvoda dolgozója, mint óvodapedagógus.

    Diplomáimat a  középiskolai tanulmányaim után az egri Hittudományi Főiskolán, majd a  szarvasi Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskolán szereztem meg. Szakmai fejlődésem érdekében nyitott vagyok a továbbképzésekre, szakmai konferenciákra. Szülővárosomban, Tápiószelén élek  két gyermekemmel, és férjemmel.

    12 éve csoportvezető óvodapedagógusa vagyok óvodánk Maci csoportjának. Aktiv tagja vagyok a művészeti munkaközösségnek, és a tehetséggondozó Mesemondó szakkör egyik vezetői feladatát látom el. Igyekszem a szülőkkel, kollégákkal igen jó, bensőséges, partneri kapcsolatot kialakítani, és szeretetteljes mindennapokat megélni a gyermekekkel együtt.

    Gál Attiláné

    dajka

    1986-ban végeztem a nagykátai Damjanich János Gimnáziumban. 1986 augusztusában helyezkedtem el a tápiószelei ÁFÉSZ-nál mint könyvelő. 1998- óta dolgozom a Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsődében mint dajka.

    Juhászné Gonda Hajnalka

    bölcsődei dajka

    20 éve dolgozom a Tápiószelei Csicserke  Óvoda- Bölcsődében mint dajka. 2021 februárjától a legkisebbek dajka nénije vagyok.

    Kas Zoltánné Gerda

    dajka

    Káplár Tímea

    óvodapedagógus

    2010 óta dolgozom az óvodában. 2010-ben a Dajka képzőt, 2017-ben a Pedagógiai és Családsegítő munkatárs képzést végeztem el. 2020-ban  a Jászberényi Eszterházy Károly Egyetem óvodapedagógusi szakán államvizsgáztam. Hivatás tudatom meghatározó eleme, a gyermekek szeretete, hogy az óvodában örömteli, élménytevékenységeket biztosítsak, melyek elősegítik fejlődésüket, iskolai életre való alkalmasságukat és egymás iránti szeretetüket.

    Kiss György

    karbantartó

    Kolonicsné Csákó Krisztina

    óvodapedagógus

    1997. szeptember 1.-én kezdtem az intézményben óvodapedagógusként dolgozni. Ebben az évben szereztem diplomát Szarvason. 2006. óta az óvodai Belső Ellenőrzési Csoport aktív tagja vagyok, mely a pedagógusok adminisztrációjának pontosságát segíti. 2008-tól a kézműves szakkőr vezetésében veszek részt. Az óvodás gyermekeknek szóló fejlesztő újságok terjesztését, hosszú évek óta vállalom, mellyel az óvodai életet színesítjük. 2020. óta az óvodai Közalkalmazotti Tanács tagja, 2021 óta vezetője vagyok. Fontosnak tartom a gyermekek egyéni megismerését, bánásmódját, differenciált fejlesztését, de legfőképpen a gyermekek szeretetét. „ A gyermekek számára a legjobb terápia valószínűleg az a jóérzésű, stabil felnőtt, akinek a szívében szeretet és türelem lakozik.” ( L. Ron Hubbard)

    Kósa Viktorné

    pedagógiai asszisztens

    Tápiószelén élek három gyermek édesanyja vagyok. 1998- ban érettségiztem Nagykátán a Damjanich János Gimnázium és Kertészeti Szakközépiskolában. A Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsőde munkatársa 2007-ben lettem, dajkaként dolgoztam. 2022 januárjától pedagógiai asszisztens munkakörben látom el a feladataimat.

    Laki Sándorné Tóth Marianna

    dajka

    Tápiószelén élek születésem óta. 25 éve dolgozom a Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsődében dajkaként. 1982-85 között szakmunkásképzőben tanultam. 2000-ben végeztem el a Dajka képző iskolát. 2016-ban érettségiztem a Budakalász Gimnáziumban.

    Miskolczi Tamásné

    óvodapedagógus

    Intézményünkben1999 szeptemberében kezdtem pályámat, 2007.-ben szereztem meg Óvodapedagógusi diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Főiskolai karán. 

    A Művészeti Közösség Báb munkacsoportjának aktív tagja vagyok, Intézményünk a tehetségesnek ítélt gyermekeknek is lehetőséget nyújt tehetségük kibontakozására, 2008.-tól a Kézműves szakkör egyik vezető feladatát látom el. A gyermekek számára óvodai szinten is szívesen szervezek öröm-, élmény-, és ismeretszerző programokat, melyeket szponzorok felkutatásával valósítok meg. Szakmai tudásomat továbbképzéseken, szakmai konferenciákon való részvétellel gyarapítom, minden lehetőséget kihasználok a mai napig önmagam szakmai fejlesztése érdekében. 

    “A gyermeknek tudnia kell, hogy ő egy csoda, hogy a világ kezdete óta nincs, és a világ végezetéig nem lesz még egy olyan gyerek, mint ő!”
    /Musical Akadémia JP/

    Palotainé Kovács Bernadett

    óvodapedagógus

    2003-ban Sopronban a NyME Benedek Elek Pedagógiai főiskolán óvodapedagógus diplomát szereztem. Majd 2015-ben a szarvasi Gál Ferenc főiskolán fejlesztő óvodapedagógusként szakvizsgáztam.
    Tápiószelén 2015 novemberétől dolgozok. A fejlesztőmunkaközösség tagja, majd 2021 től a vezetője vagyok.

    Papné Lázók Szilvia

    óvodapedagógus

    1993.-ban Nagykőrösön végeztem el az óvónőképző szakközépiskolát, azóta dolgozom óvó néniként. 2001-ben Szarvason szereztem óvodapedagógusi diplomát. Tulajdonképpen mióta az eszemet tudom gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, és foglalkozom  a mai napig is.
    Számomra nincs más hivatás ami többet adna nap mint nap, mint kisgyermekeket gondozni, szeretettel és tisztelettel nevelni, iskolára felkészíteni. Intézményünk művészeti munkacsoportján belül a „Mesemondó szakkört” vezetem.

    Péter Anikó

    pedagógiai asszisztens

    2000-ben érettségiztem az Újszászi Rózsa Imre Szakközépiskolában. A Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsődében nyolt éve dolgozom pedagógiai asszisztensként.

     

    Ruglyné Budai Krisztina

    óvodapedagógus

    1984-óta dolgozom a Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsődében. Részt veszek az intézmény Művészeti munkaközösség munkájában és a tehetséges gyermekek Néptánc oktatásában.

    Récsi Katalin

    kisgyermeknevelő

    Egészségügyi szakiskolában végeztem. 13 évig dolgoztam korházban ápolónőként. Érettségi után 2012-ben dajka és pedagógiai asszisztensi szakképesítést szereztem. Óvodánkban 2013 júliusától dolgozom, mint dadus. 2020 augusztusában kisgyermekgondozó – nevelői képesítést szereztem. Nagy öröm számomra, hogy gyermekek között dolgozhatom. Célom, hogy nyugodt légkörben, gyermekeink harmonikus fejlődését biztosítsam. 

    Hajagos Erika

    óvodatitkár

    Sinkáné Bencsik Anna

    dajka

    Tápiószelén lakom születésem óta.

    A Tápiószelei Csicserke Óvoda- Bölcsődében 2016 óta dolgozom, mint dajka.

    Tóth Gyöngyi

    óvodapedagógus

    1996-óta dolgoztam óvodában dajkaként, majd 2005-ben a Tessedik Sámuel Főiskola óvodapedagógus szakán diplomáztam. Tápiószelén 2012-óta dolgozom mint óvodapedagógus. Részt veszek intézményünk Művészeti Munkaközösségének munkájában. 2017-óta Gyermekvédelmi felelős vagyok.